Szabadidő

Betegszabi ürügyén ment el szórakozni, csúnyán lebukott

Szívás, ha betegszabadságot veszel ki azért, hogy el tudj menni a lóversenyre, a te lovad a befutó, és a tévé – amit a főnökeid is néznek – éppen a te örömmámorodat mutatja.

2016 júniusában történt, hogy egy brit rendőr betegszabadságot kért a főnökeitől irritábilis bélszindrómájára hivatkozva. Jonathan Adamsnek azonban valószínűleg kutya baja sem volt, mert ahelyett, hogy otthon az ágyat nyomta vagy a dokinál várakozott volna, ő inkább kinézett a Royal Ascot lóversenypályára.

Adamsnek bizonyos szempontból óriási szerencséje volt, mert az ő lova lett a befutó. Üröm az örömben, hogy a férfi boldogságát és ujjongását közvetítette a televízió is, az adást pedig a rendőrtiszt felettesei is nézték – talált rá a Faktor a kínos sztorira.

Az egyik rendőr szerint a férfi betegségéről tudtak, és semmi gond nem lett volna, ha terápiás célzattal sétálni, vitorlázni vagy wellnessbe megy, így azonban, hogy hazudott, viselkedése elfogadhatatlan volt.

Később kiderült, hogy Adams korábban is trükközött már betegségével, és akkor is lóversenyre ment kezelések helyett. Adams beismerte, hogy lóversenyre jár, de azt állítja, hogy hobbija javít az állapotán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top