Szabadidő

A Linkin Park 5 legjobb dala, amit neked is meg kell hallgatnod!

A Linkin Park öt legjelentősebb dalával emlékezünk Chester Benningtonra, az együttes frontemberére, aki tegnap, 41 éves korában öngyilkosságot követett el.

Chester Benningtonra, a Linkin Park énekesére tegnap, helyi idő szerint 9 órakor találtak egy Los Angeles-i lakásban. Felakasztotta magát. Benningtonnak, akinek két feleségétől hat gyermeke született, meglehetősen hányattatott gyerekkora volt, még felnőttként is többféle függőséggel küzdött.

A legfrissebb információk szerint az énekest nagyon megviselte zenésztársának és közeli barátjának, Chris Cornellnek, a seattle-i Soundgarden együttes énekesének halála.

Ahogy arról itt írtunk, Cornell május 18-án lett öngyilkos: ő is felakasztotta magát. A Bennington haláláról elsőként hírt adó TMZ szerint korántsem véletlen, hogy a Linkin Park énekese éppen július 20-ára időzítette öngyilkosságát. Ez a nap ugyanis Chris Cornell születésnapja.

Chester Bannington személyében a világ egy sokszínű, eredeti és rendkívül tehetséges művészt veszített, akinek emlékére összegyűjtöttük a Linkin Park öt legjobb dalát.

5. Breaking The Habit

 

 

4. Papercut

 

3. One Step Closer

 

2. What I’ve Done

 

1. In the End

 

 

+1: Chris Cornell temetésén Chester Bannington énekli a Hallelujah című dalt

 

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot!


Címlapfotó: Csudai Sándor / Rockstar Photographers

Olvass még többet a Linkin Parkról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top