Szabadidő

Film készült a rettegett sorozatgyilkosról

A milwaukeei szörnyetegként is ismert Jeffrey Dahmer vélhetően 17 embert ölt meg, áldozatai kamaszfiúk és fiatal férfiak voltak. A My Friend Dahmer főszerepét a Disney Channel sztárja, Ross Lynch alakítja, aki az R5 nevű együttes tagja is.

Nem először készült film Jeffrey Dahmerről, aki a közelmúlt egyik leghíresebb sorozatgyilkosa. Nemcsak gyilkolt, de az áldozatait megkínozta, megcsonkította, egy részüket pedig meg is ette. Tetteit lefotózta, és utána a saját szobájának a falára tette ki a képeket. A homoszexuális férfit nekrofíliával és nemi erőszakkal is vádolták. 

Dahmert  957 év börtönre ítélték, de ebből csak három évet ült le, mert a börtönben agyonverték egy fémcsővel.

Marc Meyers rendező a milwaukeei sorozatgyilkos gimnáziumi éveire helyezte a hangsúlyt, és a sorozatgyilkost még a középiskolából ismerő Derf Backder képregénye alapján próbálta meg bemutatni. A filmből kiderül, hogy a félénk és gátlásos fiú hogyan lett alkoholista, majd Amerika egy legveszélyesebb sorozatgyilkosa. Dahmer anyját Anne Heche, apját Dallas Roberts, Derfet pedig Alex Wolff játssza.

A My Friend Dahmert várhatóan ősztől vetítik majd az amerikai mozik.

via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top