Szabadidő

Facebookon próbál megszabadulni idegesítő kakasától az asszony

A nőt elsősorban a kakas – ugyan kevéssé meglepő – kukorékolása bosszantja, ezért a közösségi média segítségével szeretne túladni a szárnyason.

“Seggfej kakasként” hirdeti idegesítő szárnyasát Denell McCaul, aki egy zseniális Facebook-posztban próbált megszabadulni az irritáló állattól. Az asszony elsősorban azon van kiakadva, hogy a kakas már hajnalban kukorékol, bár hozzá kell tennünk, ez azért nem túl jogos szemrehányás a részéről…

“Szabadon elvihető egy szerető otthonba. Vagy bármilyen otthonba. Ezen a ponton már nem igazán érdekel, hová kerül ez az érzéketlen tapló” – kezdi a posztot McCaul. “Ő a tökéletes kakas a számodra, ha rossz az ébresztőd, és 5:30-kor kell felkelned. Ez az egyetlen beállítása, 5:30. Nincs rajta szundigomb, de csöndben marad épp annyi ideig, hogy visszaaludj, majd újrakezdi kellemetlen kukorékolását az ablakod alatt.”

Facebookon próbál megszabadulni idegesítő kakasától az asszony

Az asszony azt is hozzátette, hogy a kakas sportoláshoz is tuti, ugyanis rendszeresen kergeti őt a kertben, ilyenkor pedig elég sokat kell futnia, sőt,néha még tánclépésekre is kényszeríti. McCaul egy képet is posztolt a szóban forgó kakasról, és bár a kukorékolást felróni nem szép dolog, azt el kell ismerni, hogy a madár tényleg elég gonosznak tűnik… 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top