Szabadidő

Te mit látsz ezen a képen: táskát vagy kutyát?

Elsőre most sokan azt gondolják, micsoda hülye kérdés már ez? Ki az, aki ne tudna egyértelműen megkülönböztetni egymástól egy táskát és egy kutyát? Nos, olyan képeket és videókat mutatunk, ahol ez nem is olyan egyszerű.

A sort Hannah Murphy fotója nyitja. Ő egy New York-i lány, aki a minap anyukájával sétálgatott a városban, mikor az egyik kávézóhoz érve felkiáltott: “Nézd, milyen cuki az a tacskó, ahogy alszik ott a gazdija lábánál!” Hannah nagy kutyabarát, ezért az anyukája kedvéért le is fotózta a “tacskót”, amelyről hamar kiderült, hogy valójában egy barna bőrtáska, amelyet a tulajdonosa a lába mellé tett lenne.

Nem Hannah anyukája az egyetlen, aki bedőlt ennek a bizonyos bőrtáska-kutya optikai illúziónak. Mutatunk máris egy Twitter-videót, melyen első látásra szinte mindenki elhiszi, hogy a bárpultnál üldögélő férfi mellett egy kutyus foglal helyet, megtévesztően emberi pózban.

Ugye, hogy kell egy kicsit meresztgetni a szemedet, hogy meglásd, hogy az nem kutya, hanem táska?

Olvass még többet a kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top