Szabadidő

Te eladnád a kutyád kétmillió forintért?

Mit szólnál hozzá, ha a következő közös sétátok alatt egy öltönyös férfi odalépne hozzátok, és közölné, hogy ad kétmillió forintot, ha megveheti a kutyádat?

Nem is olyan rég a chicagói gazdik egy részével épp ez történt: méghozzá azért, mert egy helyi videós csapat, a BigDawsTv arra volt kíváncsi, mennyire szoros a kapcsolat kutya és gazdája között. Hogy vajon egy 100 ezer dolláros összeg elég vonzó-e ahhoz, hogy bármelyik gazdi megváljon a kutyájától.

Ahogy az a felvételen is jól látszik, a videó készítői több gazdit is leszólítottak, ám az esetek nagy többségében elutasító választ kaptak a kérdésükre. Az igazán megindító azonban nem az volt, hogy a gazdik nemet mondtak, hanem az, hogy miért. “Soha nem adnám el a kutyámat, mert ő különleges, a családunk tagja” – mondja az egyik leszólított gazdi, mire egy másiktól azt halljuk: “1 millió dollárért sem adnám oda senkinek, mert…mert ő a legjobb barátom.

13 éve él velem ez a kis csivava. Nem adom őt oda csak úgy 100 ezer dollárért” – magyarázza egy harmadik gazdi. Mikor a videó készítői megkérdezik, miért, a férfi azt mondja, nem tudna együtt élni a tudattal, hogy pénzre cserélte a kutyát, amellyel olyan sok szép pillanat köti össze.

Olvass még többet a kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top