Szabadidő

Hihetetlen módon sikerült túlélnie az autóbalesetet a prérifarkasnak

Georgie Knox azt hitte, halálra gázolta a szerencsétlen prérifarkast, de az állatnak sikerült megmenekülnie – csodával határos módon.

Georgie Knox a kanadai autópályán hajtott, mikor összeütközött egy arra kóborló prérifarkassal. A férfi egy nagy csattanást hallott, konstatálta, hogy valószínűleg elpusztult a szerencsétlen jószág, majd továbbindult munkahelye felé. Csak több kilométerrel később jelezték neki, hogy az állat még mindig az autón van – beszorult a rácsba, és ami még fontosabb, él és virul.

A férfi azonnal értesítette a helyi állatvédőket, akik sikeresen kiszabadították a prérifarkast, és azt is megállapították, hogy az állatnak sikerült tényleg minimális sérülésekkel megúsznia az ütközést. Az  viszont már sokkal fontosabb részlet a sztoriban, hogy (ahogy a netezők is rámutattak) Knox miért nem állt meg, mikor tudta, hogy elütött valamit? Ha vette volna a fáradságot, hogy kiszálljon a kocsiból, és megnézze „áldozatát”, valószínűleg nem cipelte volna még kilométereken keresztül a szerencsétlen állatot.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top