Szabadidő

Woody Allen izgalmas férfi színészekkel biztosítja be következő filmjét

Újabb részletek derültek ki Woody Allen következő filmjével kapcsolatban. Címe még nincs a produkciónak, de összeállt a színészi gárda.

Woody Allen következő filmjében Diego Luna (Anyádat is, Dirty Dancing 2, Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet), Jude Law és Liev Schreiber (Spotlight, X-Men kezdetek: Farkas, Ray Donovan) is szerepel majd – számolt be róla a Variety.com. A 81 éves rendező még nem adott címet következő alkotásának, annyi bizonyos csak, hogy azt az Amazon Stúdió forgalmazza majd a mozikban, ahogyan a legutóbbi filmjeit is. 

Korábban már írtunk róla, hogy a következő dobásában tinisztárok töltik majd be Woody Allen mindenkori múzsáinak szerepeit: többek között Selena Gomez, Elle Fanning és Timothée Chalamet kaptak szerepet Allentől. Az említetteken kívül a szereposztásban Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers és Kelly Rohrbach neve is olvasható.

Allen legutóbb forgatott filmje, a Wonder Wheel az októberi New York-i Filmfesztiválon debütál zárófilmként. A produkció fő szerepeit James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake és Kate Winslet alakítjál.

Az ötvenes években a Coney Islanden játszódó film elkészítését szintén az Amazon Stúdió finanszírozta, így a mozis vetítések után az Amazon Prime előfizetői számára a képernyőn is elérhető lesz a film. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top