Szabadidő

Leszedették a Melania Trumppal hirdető nyelviskola plakátjait

A Szlovéniában született First Lady fotójával angoloktatást reklámoztak, a horvát nyelviskola elnézést kért.

Eltávolították Zágráb köztereiről azokat az óriásplakátokat, amelyeken Melania Trump képével reklámozta magát egy horvát nyelviskola. A hirdetéseken a First Lady fotója mellett az olvasható:

Képzeld el, milyen messzire juthatsz egy kevés angoltudással.

A Guardian híre szerint a plakátokat azután kellett leszedni, hogy Melania Trump szlovén ügyvédje jogi lépésekkel fenyegette meg a nyelviskolát. Az ügyvédnő elégedetten nyugtázta a hirdetések eltávolítását, de hozzátette, vizsgálják a további jogi lehetőségeket.

Az Amerikai Intézet angol nyelvtanfolyamát hirdető, Melania Trumpot ábrázoló plakát Zágráb belvárosában (MTI/EPA/Antonio Bat)

A nyelviskola vezetője elnézést kért, és sajnálja, hogy félreértették a reklámot. Pozitív üzenetnek szánták, nem akarták a First Ladyt kigúnyolni. Hozzátette, nagyon sikeres volt rövid hirdetési kampány.

Melania Trump Szlovéniában született Melanija Knavs néven, modellkarrierje miatt huszonéves korában hagyta el az országot. Donald Trumppal 1998-ban találkozott egy partin a New York-i divathéten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top