Szabadidő

Így házasodik egy Trónok harca- és egy Gyűrűk ura-rajongó

Nehéz belekötni abba a muszlim álomesküvőbe, amelyet Rekhaza Panji Riawan és jegyese, Sista Mauli Wulandari szerveztek, annyira tökéletesre sikerült. A két elvakult fantasyrajongó a Trónok harcából és A gyűrűk urából merített ihletet a menyegzőhöz, és nem féltek túlzásokba esni.

Nem is szervezhettek volna másfajta esküvőt, annyira bele vannak szerelmesedve egymásba és a fantasyk világába. Így aztán a 28 éves Rekhaza Panji Riawan a Trónok harca egyik legnagyobb szemétládájának, Joffrey Baratheon királynak öltözve vezette oltár elé menyasszonyát, A gyűrűk ura szépséges tündéjének, Galadrielnek öltözött, 27 éves Sista Mauli Wulandarit. 

A 10 ezer fontos esküvőjükön minden részletre figyeltek, hogy ne csak ők passzoljanak jelmezükkel egy elvarázsolt világba, de a 600 fős vendégsereg is. Dresscode volt, méghozzá csak a tematikához illően lehetett megjelenni a jakartai muszlim esküvőn. A vőlegénynél egy szimbolikus kard is volt, csakúgy, ahogy a párt kísérő barna csuklyás sereg is fakardokkal vonult fel a házasodók mögött.

A pár a Daily Mailnek elmondta, hogy a fantasyfüggőséggel Rekhaza fertőzte meg a feleségét, mikor először találkoztak, és szerintük heteket, de akár egy évet is el tudnának úgy tölteni, hogy csak a Trónok harcáról beszélgetnek. Sok boldogságot hozzá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top