Szabadidő

Megbabonázta az orangutánt az égési sérülés

Elképesztő videofelvétel készült egy orangutánról, amelyet teljesen megbabonázott egy állatkerti látogató jobb vállán található égési sérülés.

Az Indiana államban található egyik állatkert lakója Rocky, az orangután. Intelligens, kíváncsi állat, mondhatni, nyitott az emberekre, akik az üvegfalon túlról szemlélik őt. Ezt bizonyítja legalábbis az a mobillal készült videofelvétel, amelyen látható, hogy Rocky egyszerűen nem tud leszakadni az egyik látogatójáról, pontosabban annak különös sebhelyéről. 

Darci Miller még 2015-ben szerzett komoly égési sérüléseket, a hegek és a sorozatos műtéti beavatkozások nyomai még mindig látszódnak a jobb vállán, valamint a nyakán. Darci sebei le vannak ragasztva fóliával, ez is jelzi, hogy a kétéves időtávlat ellenére a nő még messze van a teljes gyógyultság állapotától. Rocky is felfigyelt a fájdalmasnak tűnő részekre.

Ámulatba ejtette a többi látogatót, ahogy a főemlős rászegezi tekintetét az égési sebekre, és képtelen nem azokra figyelni. Olyan közel megy a nő vállához, amennyire az csak fizikailag lehetséges, szinte látjuk magunk előtt, hogy ha nem lenne ott az üvegfal, akkor óvatosan, mint egy idegen, sérülékeny testet, valószínűleg meg is érintené Darcit. Beszéljen helyettünk a videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top