Szabadidő

Élőben közvetítette a halálát, miután hagyta, hogy megmarja egy mérges kígyó

A 31 éves kígyószakértő így vetett véget az életének, mert nem tudta feldolgozni, hogy felesége elvált tőle.

Egy orosz kígyószakértő élőben közvetítette az interneten a haláltusáját, miután az egyik mérges kígyójának – egy fekete mambának – hagyta, hogy megmarja. A Mirror cikke szerint Arszlan Valejev azért lett öngyilkos, mert nem tudta feldolgozni, hogy elvált tőle a felesége.

A videón a kígyómarás nem látszik, de az igen, ahogy a 31 éves férfi megmutatja a marás vérző helyét az ujján. Aztán a légzése felgyorsul, a szemeit forgatja, a végtagjai pedig egyre nehezebben mozognak. Az élő közvetítés végén még kikapcsolta a kamerát, valószínűleg nem sokkal később meghalt.

A férfi és felesége népszerű videoblogger volt, rengeteg hüllőkkel foglalkozó videót készítettek, több száz ezer követőjük volt Oroszországban. A házaspár állítólag azért vált el, mert a férfi megcsalással vádolta a feleségét, és úgy megütötte, hogy a nő agyrázkódást szenvedett.

Ha úgy érzed, hogy te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy mihamarabb keresd fel a Öngyilkosságmegelőzés.hu-t!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top