Szabadidő

Időjárás – Élvezd ki ezt a pár napot, mert vasárnap jön az ősz

Maradt még néhány szép nap a szeptemberből, amit érdemes kihasználni. A hétvégén búcsút vesz a Kárpát-medencétől a napsütés, és beköszönt az igazi ősz.

Csodálatos nap volt a mai, langyos szellővel, napsütéssel és aranyszínű naplementével. Hasonlóra számíthatunk az elkövetkező napokban is, bár napról napra hidegebb lesz egy-egy fokkal, míg vasárnap tényleg beköszönt az ősz.

Szerdán változó mennyiségű és vastagságú felhőzet lesz felettünk több-kevesebb – többnyire szűrt – napsütéssel, a nyugati határvidéken számíthatunk kisebb esőre, záporra. A keleti, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

Csütörtökön napos, szűrt napsütéses és zárt rétegfelhőzetű területek, időszakok egyaránt lehetnek, délen, délnyugaton várható a legtöbb felhő. A keleties szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Míg pénteken napos, változóan felhős és tartósabban borult területek, időszakok egyaránt lehetnek, aznap délen és nyugaton várható több felhő, de csapadék nem valószínű. Éjszaka a legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között várható.

kiderul.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top