Szabadidő

Nem talál magának párt a négygyerekes anyuka, mert túl szép

A 44 éves Dawn Cousins állítása szerint 22-nek néz ki, és 2003 óta szingli. Azt mondja, hiába bomlanak utána a férfiak, nem talál megfelelő párt magának.

„Nem randizhatok dagadt, ronda, öreg férfival, amikor ilyen fiatal és szép vagyok” – nyilatkozta a Mirrornak a Londonban élő, 44 éves nő. Dawn Cousins, aki négy gyermeket nevel, mint mondja, 2003 óta nem talál megfelelő párt magának. „Bomlanak utánam a férfiak, de mindenki csak a szépségem, a testi adottságaim miatt akarna engem, miközben én komoly kapcsolatra vágyom.

Cousins a Mirrornak elárulta, rendkívüli külseje miatt néha azt kívánja, bárcsak ne nézne ki ennyire jól. „Akkor olyan férfiak érdeklődnének irántam, akikkel le tudnám élni az életem.” A négygyerekes anyukának egyébként lesújtó a véleménye a vele egykorú férfiakról: szerinte a negyven feletti pasik mind elhíznak, ráncosak.

A nő egyébként megelégelte, hogy a bulikon rendszeresen a lányai barátnőjének nézik, ezért úgy döntöttek, Amerikába költöznek. Cousins abban bízik, ott megtalálja majd a hozzá illő férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top