Szabadidő

Kiderült, mit írt a Las Vegas-i lövöldöző a hotelszobájában talált papírra

Egyáltalán nem búcsúlevélről van szó.

A Las Vegas-i tömeggyilkosság 64 éves elkövetője, Stephen Paddock évtizedeken keresztül fegyvereket és lőszereket vásárolt. Környezetében zárkózott embernek ismerték, de kettős életet élt, senki nem sejtette, hogy titokban emberélet kioltására alkalmas eszközöket, vagyis fegyvereket gyűjtött. A Las Vegas-i lövöldözésben 58 ember halt meg, és több mint ötszázan sérültek meg.

Korábban közölték, hogy a hatóságok találtak egy levelet, egy feljegyzést a férfi hotelszobájában, de csak annyit lehetett tudni, hogy számok vannak rajta. Az egyik rendőr azt mondta a CBS 60 minutes című műsorában, hogy a darab papír közel volt ahhoz a betört ablakhoz, ahonnan lövöldözött a nyugdíjas könyvelő. Állítólag a lövedékek röppályáját számolta ki rajta, hogy kiderüljön, a szobájából el tud-e lőni a parkolóig, ahol a fesztivált tartották. Azt, hogy a férfi miért követte el a szörnyű mészárlást, még most sem tudják a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top