Szabadidő

Segítő kezet nyújt a sötét oldal a Star Wars új előzetesében

Megjelent a Star Wars nyolcadik részének új, két és fél perces, sokat mondó előzetese. Az utolsó Jedik idén karácsonykor érkezik a mozikba, és már lehet is rohanni a jegyekért!

Ez nem is szimpla filmelőzetes, hanem filmelőzetes-alkotás. A Star Wars: Az utolsó Jedik új, több mint kétperces trailere már-már spoilereket tartalmaz, de legalábbis sok mindent előre sejtet a Csillagok háborúja soron következő, nyolcadik részéből. A legfontosabb állítása, hogy a Reyben rejlő erőt a sötét oldal is ki akarja aknázni, és Kylo Ren kezet is nyújt neki, hogy átrántsa magával a másik oldalra. Persze, azt nem tudjuk meg, hogy Rey – akit viszont, úgy tűnik, Luke Skywalker nem szívesen képezne ki – elfogadja-e az ajánlatot. 

A filmben láthatjuk még a Leiát alakító Carrie Fishert is, aki tavaly december végén hunyt el. 

A filmet december 14-étől vetítik hivatalosan, viszont állítólag több fővárosi mozi is tervezi, hogy tart egy premier előtti vetítést december 13-án. A jegyeket a Star Warsra október 10-től, délelőtt tíz órától kezdve lehet előre megvásárolni – adta korábban hírül a Cinema City és a Corvin Mozi. Igaz, utóbbi esetében a 10 órai kezdet csak a személyes vásárlásra igaz, az online felületen 10:45-kor nyílik lehetőségünk jegyet váltani a filmre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top