Szabadidő

A Tinderrel találta meg elveszett macskáját

Katie Alsop nem szerelmet, de még csak nem is könnyű szexet keresett a Tinderen, hanem egy elkóborolt, vörös-fehér kandúrt.

Mikor Katie Alsop Peanut névre keresztelt cicája elkóborolt otthonról, a lánynak olyasmi jutott eszébe, amire valószínűleg senki nem gondolt volna. Ahelyett, hogy kiplakátolta volna a környéket macskája képeivel, gyorsan előfizetett a Tinder prémiumtagságára, és csinált egy profilt az elveszett Peanutnak.

Aslop 10 km-es sugárra állította a keresést, a profilon pedig azt is feltüntette, hogy jutalmat ad annak, aki segít előkeríteni kedvencét. Csodák csodájára alig fél óra múlva már csörgött is a telefonja: egy Charlie nevű srác a kertjében találta meg az elkóborolt macskát. Sajnos addigra Peanut már Charlie kertjéből is kereket oldott, viszont Aslop a sráccal szövetkezve kitalálta, hogy a macska használt almából csinál „ösvényt” a cicának, hátha a szag hazahozza majd őt.

A terv működött: másnap reggel Peanut már otthon volt, Katie Alsop pedig újra arra használhatja a Tindert, amire kitalálták!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top