Szabadidő

Megható búcsút vett legidősebb barátjától a haldokló csimpánz

Legidősebb barátja meglátogatta a haldokló csimpánzt.

Egy egész életében fogságban tartott, 59 éves csimpánz utolsó napjait tölti itt. A haldokló majom már nem eszik és mozog, csak fáradtan fekszik kis kuckójában, és talán már megváltás lenne számára a halál. Már ő sem számított arra, hogy valami nagyon kellemes meglepetés éri, így öröme talán még nagyobb volt.

A majomhoz ugyanis váratlan vendég érkezett, mégpedig legrégebbi és legidősebb barátja, egy idős férfi. A megható képsorok jól mutatják, mennyire fontos és gyengéd kapcsolat lehetett az övék, hiszen ahogy meglátja az állat a férfit, teljesen megváltozik. Kiáltásszerű hangokat hallat, és belekapaszkodik a férfibe, majd megöleli. Az úr eközben folyamatosan gyengéden beszél hozzá, és bár nem hallani jól, miket mond, érződik, hogy milyen szeretetteljesen teszi azt. Elég szomorú, de megható a videó, ahogy a csimpánz fáradtan, de a férfi érintésétől megnyugodva piheg a fekhelyén.

TheDodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top