Szabadidő

Stohl András szerint a főnökök mindenhol halálra dugják a beosztottaikat

Marton László úriember, erőszak nem volt, „nem kell beszállni az autóba”. Stohl András fantasztikus interjút adott a Class FM-nek.

Stohl András csak néhány percet beszélt a Marton-ügyről a Class FM online műsorában, a Morning Show-ban, de ennyi idő alatt is annyi csuda dolgot mondott, hogy napokig ízlelgethetjük. A műsorvezető, Pataki Zita azért őt kérdezte meg, mert Stohl mindkét felet, azaz Marton Lászlót és Sárosdi Lillát is ismeri (Marton további nyolc, eddig jelentkezett áldozatáról most nem esett szó).

Stohl András a Vígszínház Istenítélet című előadásában (fotó: Szalontai Ábel)

Stohl András a Vígszínház Istenítélet című előadásában (fotó: Szalontai Ábel)

Stohl erősen nyit: Isten bocsássa meg neki, hogy ezt mondja, de „Marton úriember”, mindenki ismeri és szereti, ő zaklatásról eddig még csak nem is hallott. Mégis, ilyen alapon ellene, vagyis Stohl ellen is rengeteg szexuális zaklatási ügy indulhatna, elvégre a műsorvezető fenekét is hányszor megfogta már – mondja Stohl a műsorvezetőnek egyenes adásban.

Innen csak még jobb lesz. Stohl beszél arról, hogy „ahhoz két ember kell”, „nem kell beszállni az autóba”, és „van az úgy, hogy egy rendező férfiként közeledik egy nőhöz”. Nyilván sokan vagyunk úgy vele, hogy férfiként közeledtünk már nőkhöz, mégsem kértük az első adandó alkalommal, hogy puszilják meg a farkunkat egy autóban. Abban Stohl sem volt biztos, hogy ez belefér-e, de lehet.

Stohl azt is hozzáteszi, hogy nem 20 évvel a történtek után kell előállni a panaszokkal, hanem rögtön. Azt is elárulja, szerinte a főnökök mindenhol „halálra dugják” a beosztottakat. Végül megosztja a hallgatókkal kételyeit, hogy Marton fel tud állni ebből az ügyből. (via 444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top