Szabadidő

A „Harry Potter és az elátkozott gyermek” a Broadway után Ausztráliában is varázslatra készül

A melbourne-i Princess Színházban mutatják be 2019 elején a darabot.

Kedden jelentették be, hogy a Broadway után Ausztrália felé veszi az irányt a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab. A producerek tudták, hogy ha a darabnak sikere lesz Amerikában és Angliában, akkor Ausztrália lesz a következő állomás. 

Forrás: MANUEL HARLAN

Joanne Kathleen Rowlingnak a Jack Thorne-nal és John Tiffanyval közösen írt Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyve nem egy várva várt nyolcadik kötet, hanem a történetet továbbszövő új színdarab szövegkönyve. Bár ott folytatódik, ahol a hetedik könyv véget ért, az eddigi főszereplők háttérbe szorulnak, és az őket követő generáció kerül a középpontba.

A londoni Harry Potter és az elátkozott gyermek egyik jelenete                                                    Forrás: MANUEL HARLAN

 

Jamie Parker Harry Potter szerepében a londoni darabban                                                             Forrás: MANUEL HARLAN

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top