Szabadidő

Kollégái lepték meg a nőt, aki naponta hat órát utazott a munkába

Napi két órányi buszozás és 40 perc séta várt mindennap arra a nőre, akit a kollégái leptek meg, nem is akárhogyan.

A Tennessee államban élő Linda Waltonnak mindennap két órányi buszozásba, majd 40 perc sétába került, hogy beérjen a munkahelyére. Mivel haza is kell minden nap végén jutnia, ezért naponta csaknem hat órát töltött közlekedéssel. Ennek ellenére a nő soha egyetlen percet sem késett a munkából. A munkatársai sokáig nem is tudták, hogy milyen megpróbáltatásokon kell minden nap átesnie, amíg egyik kollégája haza nem vitte autóval.

Lindának ráadásul nemrég elhunyt az édesanyja is, kollégái ezért úgy döntöttek, hogy valamilyen kedvességgel megpróbálják picit jobb kedvre deríteni. Ezért szövetkeztek és összedobtak neki egy autóra. Persze nem kell vadi új luxusjárgányra gondolni, de a közel húsz éves családi autó nem is kerülhetett volna jobb helyre.

Linda Walton az új büszkeségével (Fotó: Krissy Tammaro/Facebook)

Az egyik kolléga elment a használt autóért, öt másik munkatárs pedig alaposan átnézte a járgányt, vettek rá új kerekeket, kicserélték benne az olajat, kötöttek rá biztosítást, sőt még egy százdolláros benzinutalvánnyal is kedveskedtek az elhivatott kolléganőnek.

„Ő egy csodálatos ember” – mondta az Inside Editionnek Krissy Tammaro, Linda Walton főnöke. „Ha ismernék, nem lenne kétséges, hogy ugyanezt megtennék érte. Hatalmas szíve van.”
A kollégák ezek után leparkolták a kocsit Tammaro háza elé, ahová egy mondvacsinált indokkal meghívták Waltont is. A hatás nem maradt el, a nő könnyes szemmel ölelte körbe a munkatársait, miután megtudta, hogy az ő autója áll a felhajtón.

Linda Waltonnak az arcára van írva, hogy mennyire boldoggá tette a kollégáitól kapott ajándék (Fotó: Krissy Tammaro/Facebook)

„Nagyon-nagyon meglepődtem” – mondta meghatódva a CBS News stábjának. Kollégái azt is elárulták, hogy az új autónak köszönhetően a napi közel három órás ingázás kétszer 25 percre rövidült.

Mindenkinek ilyen kollégákat kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top