A féllábú férfi ismét megnyerte a halloweent

nlc | 2017. Október 30.
Josh Sundquist 9 éves korában vesztette el az egyik lábát, ez azonban nem hátráltatta semmiben. Már két évvel ezelőtt is letarolta az internetet kreatív jelmezeivel, de idén sem tétlenkedett. Mutatjuk, milyen magasra helyezte a lécet.

Josh Sundquist nem hétköznapi ember: rengeteget szorongott, miután 9 éves korában csontrák miatt amputálni kellett a bal lábát. Végül – elnézést a kifejezésért – kilábalt ebből, és ma már motivációs beszédekkel mutatja meg sorstársainak, hogy így is lehet teljes életet élni. Ez az ő esetében annyira igaz, hogy még paralimpikon síelőként is kipróbálta magát, emellett sikeres íróként tevékenykedik.

Ja, és imádja a halloweent.

Mi is megírtuk még 2015-ben, hogy milyen zseniális halloweeni jelmezeket talál ki, amelyekhez elengedhetetlen, hogy az embernek csak egy lába legyen. Öltözött már állólámpának, a Shrek című rajzfilm letört lábú mézeskalácsemberének, csocsófigurának. A leginkább zavarba ejtő ötlete azonban kétségtelenül a rózsaszín flamingó volt Mutatjuk, így nézett ki:

Mondtuk, hogy zavarba ejtő.

Az eddigi legkreatívabb megoldása azonban kétségkívül az idei halloween alkalmából készült, íme Josh Sundquist 2017-es megoldása.

Elismerésünk!

Exit mobile version