Szabadidő

Bemutatjuk az idei év legaranyosabb halloweenjelmezét

Hogyan készül az ultracuki halloweenjelmez? Fogjuk a világ egyik legédesebb fotóját, és öltözzünk be annak!

Kezdjük ott, hogy Leland Melvinnek, a NASA egykori űrhajósának van két mentett kutyája, Jake és Scout. Annyira szereti őket, hogy még az amerikai űrkutatási ügynökség rendkívül szigorú szabályait is hajlandó volt megszegni, csak hogy közös fotó készülhessen velük. Persze ezt megtehette volna a sarki fényképésznél is, de akkor nem a jellegzetes narancssárga szkafanderben üldögélne imádott ebei társaságában. Erről a képről van szó:

Leland Melvin NASA-fotójánál kevés helyesebb dolog van a világon (Fotó: NASA)

A most 53 éves Melvin idén januárban árulta el a Gizmodónak adott interjújában, hogy komoly szervezésre volt szüksége, hogy a jószágokat bejuttassa a NASA hivatalos portréfotózására. A kutyák ugyanis nem mehettek volna be a létesítmény területére, ezért a gazdájuk bepakolta őket a furgonja hátuljába, majd a biztonsági ellenőrzésnél reménykedett, hogy a NASA-jelvényes belépője láttán nem szórakoznak vele sokat az őrök. A zenét is alaposan felhangosította, hogy ne hallatszódjon a kutyák ugatása. 

Miután sikeresen bejutottak, Melvin egy hátsó lépcsőn vitte fel a kutyákat a fotózás helyszínére, ahol sokáig nyugodtan feküdtek, és rágcsálták a csontjaikat, amíg a gazdájuk el nem helyezkedett a széken, hogy elkészülhessen róla a szkafanderes kép. A két kutya pont ezt a pillanatot választotta, hogy szeretetrohamban részesítsék a gazdit, aki még éppen időben szólt oda a képeket készítő Robert Markowitznak, hogy kezdjen fotózni. 

Ez eddig is egy tökéletes történet, azonban néhány napja felkerült a Twitterre egy Andrew Miller nevű kétgyerekes apuka fotója saját kislányáról. Amikor Miller megkérdezte a lányát, hogy minek szeretne öltözni halloweenkor, ő csak annyit mondott: „Annak a vicces űrhajósnak!” A végeredményt alább mutatjuk, innen is küldünk egy nagy pacsit a történet összes szereplőjének, a Miller család kutyusáig bezárólag. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top