nlc.hu
Szabadidő

A féllábú férfi halloween-jelmeze

Idén is a féllábú férfié lett a legmenőbb halloween-jelmez

2020-ban is parádés jelmezbe bújt halloweenkor Josh Sundquist, aki gyerekként elveszítette egyik lábát.
Josh Sundquist

Josh Sundquist kilencévesen veszítette el a lábát csontrák következtében, de mostanra nemcsak megtanulta kezelni a helyzetet, hanem viccet is csinál belőle.

A 36 éves komikus, motivációs előadó és könyvszerző arról is híres, hogy minden évben az övé a legötletesebb jelmez halloweenkor. Volt már félig megevett mézeskalács, dzsinn a palackból és a Pixar stúdió ikonikus asztali lámpája is, de minden jelmezben volt egy csavar, ami utalt a férfi elveszített lábára.

Idén sem hazudtolta meg magát, és A galaxis őrzőiből ismert Baby Groot jelmezébe bújt.

Josh Sundquist megkereste Calen Hoffman jelmezkészítőt, aki többféle Groot maskarát alkotott már. Baby Groot jelmezt viszont még soha nem készített, így neki is kihívás volt a feladat. A jelmezt száz százalékban Sundquist testére szabta, hetekig dolgozott rajta, de a végeredmény bámulatos lett.

A különleges jelmezt nemcsak a rajongók imádták, hanem A galaxis őrzőinek rendezője, James Gunn is, aki a Twitteren osztotta meg Sundquist videóját.

(Kiemelt kép: Facebook/Josh Sundquist)

Josh Sundquist korábbi jelmezei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top