Szabadidő

Enrique Iglesias dupla koncertet ad Budapesten

A tavaszi koncertet már korábban bejelentették, de akkora volt az érdeklődés, hogy a latin zene hercege még egy fellépést elvállalt.

Tizennyolc év szünet után Enrique Iglesias tavasszal újra Magyarországon koncertezik. A március 11-i koncert iránt óriási volt az érdeklődés, a jegyek néhány nap alatt elfogytak. Enrique Iglesias Budapestet a világ körüli turnéja egyik állomásaként illesztette be, ahol szoros egymásutánban követik egymást a koncertek.

A hatalmas magyar rajongótábornak köszönhetően a latin zene hercege szakított szokásaival, és két koncertet ad Budapesten: március 11-én és 12-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában

Az énekes két felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando vagy a Subeme La Radio. Enriqe Iglesisas valódi világsztár, albumait, dalait a világ minden kontinensén ismerik és szeretik. A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg.

Enrique Iglesias Grammy-díjas spanyol énekes, húszéves karrierje során közel 100 millió lemezt adott el világszerte. Korunk egyik legfontosabb popénekese, akit csak úgy emlegetnek, mint a latin zene hercegét. Eddigi pályafutása során több mint 500 díjat nyert. 2016-ban az American Music Awardson a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awardson öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat.

A koncertre november 2-án, csütörtökön 10 órától lehet jegyet vásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top