Szabadidő

Ábel Anita Keanu Reevesszel randizott

Radics Gigi és Varga Viktor együtt hajtották álomra a fejüket, s álmukban felbukkant Stohl András, Szabó Győző, Ábel Anita, Schell Judit, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, mi több, Hajdu Steve is. Érdekes álom, jó klip lett belőle, itt látható:

Elkészült az Álomutazó című szuperprodukció címadó dalának klipje, benne a dalt előadó Radics Gigi és Varga Viktor és az ő álmuk. És mi másról is álmodhattak volna, mint a mesemusical kiváló szereplőiről, akik változatos helyszíneken, különböző szituációkban tűnnek fel a dalfilmben.

A klip forgatása során kiderült, hogy Hajdu Steve nem először szerepelt ilyen filmben, „ha pontosan fejezem ki magam, én klipszínészként kezdtem a pályafutásom” – mesélte Steve. Ábel Anita viszont életében először szerepelt klipben, amit nagyon élvezett. S mivel az álmokról volt szó, a forgatás szünetében elmondta, hogy egyszer álmában Keanu Reevesszel randizott és egyszer csak megjelent a férje – a többi részletről azonban nem beszélt.

Zsédát pedig a klipben egy sziklaszirtre állították, ott kellett táncolnia, élete kockáztatásával. De végül mindebből egy klassz kis videó kerekedett, amiből megtudjuk, hogy „Jó álmodozni, jó vágyakozni, jó átutazni álmok szárnyán” – a többit pedig majd láthatjuk az Álomutazó című produkcióban, karácsony és szilveszter között, a volt SYMA csarnokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top