Szabadidő

Váratlan helyen bukkant fel Donald Trump

Alaposan meglepődött egy brit nő, amikor az amerikai elnököt pillantotta meg egy olyan helyen, ahol semmi keresnivalója egy amerikai elnöknek.

Jade Robinson ugyanis két éves beagle fajtájú kutyája, Chief fülében látta meg Donald Trumpot, vagyis egy, az elnökre megszólalásig hasonlító képződményt.

A képződmény egy ciszta, amely sajnos gyakori az ilyen fajtájú kutyáknál, mivel a hosszú fülük gyakran leér a földre, így könnyen be tudnak szerezni hasonló fertőzéseket.

„Bár igyekszem Chief fülét tisztán tartani, előfordul, hogy nem veszek észre apróbb szennyeződéseket” – mondta Robinson a BBC riporterének.

A nő először észre sem vette a különös jelenséget, csupán azért fotózott bele a kutya fülébe, hogy elküldhesse a képet az állatorvosának. Azonban egy barátja, aki szintén látta a fotót, azonnal meglátta Donald Trump jellegzetes vonásait a bőrredők között. A kép aztán pillanatok alatt világhírűvé vált, miután Robinson megosztotta Facebook-oldalán. Azóta bejárta a Twittert, sőt a híradókat is, és bozóttűzként terjed tovább: az alábbi tweetet például több mint 18 000 ember posztolta, több mint 46 ezren pedig lájkolták is.

A kutyára most orvosi beavatkozás vár, hogy megállapítsák, mennyire súlyos fertőzésről van szó. Mivel már az alapdíj is körülbelül 590 dollárra (közel 160 ezer forint) rúg, Robinson közösségi adománygyűjtésbe kezdett „Szedjük ki Trumpot Chief füléből!” felkiáltással.

Adományozókból egyelőre nincs hiány, a kérdéses összeg 87 százaléka egyetlen nap alatt gyűlt össze.

„Szegény Chief! Senkinek sem kívánom, hogy Trump legyen a fülében! Gyors jobbulást kívánok” – írta az egyik adományozó.

„Mi itt, Amerikában nagyon szeretnék, ha Donald Trumpot kiműtené valaki a helyéről. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy segítünk Chiefnek” – így egy másik.

Bízunk benne, hogy a kutyus műtétje jól sikerül, és ezután már egyetlen politikust sem kell elviselnie a hallójárataiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top