nlc.hu
Szabadidő
Tóparti thriller lesz Borbély Alexandra következő filmje

Tóparti thriller lesz Borbély Alexandra következő filmje

Tóparton játszódó lélektani krimi lesz Felméri Cecília első mozifilmje, amelynek egyik női főszerepét az immár európai filmdíjas Borbély Alexandra alakítja majd. A film gyártási támogatására 140 millió forintot ad a Filmalap.

Jövő év februárjában kezdődik a sződligeti horgásztónál Felméri Cecília első mozifilmjének forgatása. A Spirál címet viselő mozi egy tóparton játszódó lélektani krimi, hátborzongató háromszögtörténet egy férfi és két nő között az elengedésről, ismétlődő kapcsolatokról és konfliktusokról. A női főszerepeket az európai filmdíjas Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna alakítja majd, a férfi főszereplő kiválasztása még zajlik.

Borbély Alexandra színész kezében a legjobb női főszereplőnek járó elismeréssel az Európai Filmdíjak átadási ünnepségén Berlinben 2017. december 9-én (MTI/EPA/Hayoung Jeon)

A Spirál magyar–román koprodukcióban készül, ugyanis a film elkészítését a Román Filmközpont is támogatja. Felméri Cecília az első erdélyi magyar alkotó, aki a Román Filmközpont támogatásával készíthet mozifilmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top