nlc.hu
Szabadidő
Különös videó került elő egy amerikai ufóészlelésről

Különös videó került elő egy amerikai ufóészlelésről

Egy pilóta szerint az azonosítatlan repülő tárgy nem evilági jelenség volt az égen.

Most hoztak nyilvánosságra egy 2004-ben készült felvételt, amely egy amerikai vadászgép pilótafülkéjéből készült San Diego közelében. A videón azonosítatlan repülő tárgyat vagy tárgyakat követ a pilóta – írja az Index.

A pilótafülkében rögzített beszélgetés szerint a pilóta drónoknak véli a furcsa jelenségeket. Elmondja azt is, hogy egy egész flottát lát, amely a széllel szemben repül. Bár nem biztos abban, amit lát, megjegyzi, hogy a tárgyak a levegőben elkezdenek forogni.

Egy pilóta később azt mondta, „ez nem evilági jeleség volt”. Az nem derült ki, hogy a felvételen látható tárgyakat sikerült-e azonosítani.

A Pentagon ufókutató részlege hivatalosan 2007 és 2012 között működött, de nem hivatalosan, és külön büdzsé nélkül ma is létezik. A programból előkerült dokumentumok ismeretlen repülő tárgyakkal foglalkoznak.

Egy MIT-s tudós, aki korábban NASA-alkalmazott volt, azt mondta, a furcsa jelenségeknek többnyire prózai magyarázatuk van, ha egyáltalán sikerül megmagyarázni őket. Az emberek viszont nem értik, hogy a tudományban rengeteg dolog marad magyarázat nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top