Szabadidő

Már 60 éve zabálja az embereket a horrorfilmbe illő óriáskrokodil

A Gustave-nak elnevezett krokodil 7 méter hosszú is lehet, és állítólag 300 embert gyilkolt meg az elmúlt 60 évben.

Az afrikai Burundiban tanyázó krokodil olyan, mintha egy horrorfilmből lépett volna elő, nem is csoda, hogy állítólag tényleg ő ihletett meg néhány filmest. A Gustave-nak elnevezett állatot már régóta próbálják levadászni a helyiek, de eddig sikertelenül, így méretéről is csak erős becslések vannak, de azok szerint körülbelül 5,5-7,5 méter hosszú és több, mint 900 kilót nyom.

A krokodil nagyjából 60 éves lehet, és élete során állítólag már 300 ember esett neki áldozatul. Az óriási krokodilról még dokumentumfilm is készült, ami elmeséli, hogy ugyan van néhány golyónyom és súlyos seb után maradt heg az állaton, de tudósok szerint az állatot szinte golyóállóvá teszi rettentő mérete.

Talán még ijesztőbb, hogy Gustave nem eszi meg az embereket, „csupán” levadássza: a folyóba rángatja, majd ott megfojtja őket, leharapja a testrészeiket, majd hagyja a partra sodródni a holttesteket anélkül, hogy enne  belőlük.

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top