Szabadidő

Két nyomatott műsorújságot is megszüntet az MTVA

Megszünteti az MTVA az RTV Részletes és a Telehold műsorújságokat – derül ki a közmédia sajtóközleményéből. A két lap kiadásának megszüntetésére a „felelős gazdálkodás érdekében kerül sor”.

Az MTVA Kiadói Kft. az utolsó lapszámokban tájékoztatta az olvasókat a megszűnésről, illetve az előfizetőket arról, hogy a már kifizetett pénzüket hogyan utalják vissza. „A két lap kiadásának megszüntetésére a közmédia alaptevékenységére történő fókuszálás és a felelős gazdálkodás érdekében került sor. A közmédia nézői és hallgatói továbbra is megtalálják csatornáink részletes műsorkínálatát a mediaklikk.hu oldalon” – írják közleményükben.

Mindkét tévéújság több évtizedes múltra tekint vissza: a Telehold az impresszuma szerint már a 31. évfolyamában járt, míg az RTV Részletes 1998-tól, vagyis 20 éven át közölte a rádiók és tévécsatornák műsorait. A 24.hu információi szerint furcsa a megszüntetés ténye, mert korábban két nagy médiavállalat is érdeklődött a két újság iránt. 

Kiemelt kép: Telehold.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top