Szabadidő

Luke Skywalker járgányával száguldhatnak a Star Wars-rajongó gyerekek

A játékot egy amerikai cég dobta piacra, mi pedig azt gyanítjuk, ez az első alkalom, amikor a játékvásárlást a szülők megkörnyékezésével viszik végbe.

Aki látott már a gyerek új játékával önfeledten játszó szülőket, az tudja, hogy nem ritkaság, ha apukából vagy anyukából előtör a kiskori ártatlanság. Valószínűleg ezt próbálja meglovagolni a Radio Flyer nevű cég, amely ezúttal feltehetően a nyolcvanas években gyerekeskedők nosztalgiáján keresztül szeretné elérni, hogy megvásárolják legújabb játékát.

Azt ugyanis kevésbé gyanítjuk, hogy a Harry Potteren, illetve a legújabb Csillagok háborúja-filmeken felnövő gyerekek épp az 1977-es negyedik epizódban látható, ütött-kopott légpárnás járgányba szeretnének bele. Sokkal valószínűbb, hogy szüleikből előbb törnek felszínre a filmhez kapcsolódó szép emlékek, hiszen ki ne sóhajtott volna fel vágyakozva, amikor meglátta a homokbuckák között repesztő, jellegzetes retrodizájnú járművet.

Luke Skywalker járműve sok rajongó emlékeibe beégett (Fotó: Tumblr)

Persze, a játék járgány nem a talaj felett lebeg, hanem kerekeken gurul, de ezt leszámítva kiköpött mása Luke Skywalker úgynevezett landspeederének, sőt, még élethű hangokat is ki tud adni. Így, a Csillagok háborúja-rajongó utasok a hajtóművek süvítése mellett akár a Jedi mester vagy a két népszerű robot, C-3PO vagy R2-D2 szellemét is megidézhetik egy-egy gombnyomással.

A két négyéves gyerek szállítására alkalmas járgány 8 kilométeres óránkénti sebességre képes. Tény, hogy aki ilyet szeretne a gyerekének, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia: a Star Wars-jármű ugyanis 499,99 dollárba, vagyis csaknem 130 ezer forintba kerül, ennyiért viszont biztosak lehetünk benne, hogy a mi gyerekünk lesz a legmenőbb a környéken, hiszen vele lesz az Erő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top