Szabadidő

Tom Hanks különleges szerepre vállakozott a Golden Globe-gálán

A szimpatikus húzásairól is ismert színész most sem hazudtolta meg önmagát.

Tom Hanks több, mint Oscar-díjas színész, kis túlzással állíthatjuk róla, hogy megtestesít mindent, ami az emberiségben jónak tekinthető. Érdemes ránézni Twitter-csatornájára is, ahol rendszeresen jelentkezik talált tárgyakkal, nemrég például egy amerikai egyetemista diákigazolványára bukkant séta közben, amit aztán vissza is juttatott a gazdájának.

Hanks a tegnapi Golden Globe díjátadón is tett róla, hogy felkeltse a rajongók – és a helyszínen lévő sztárok – érdeklődését. Míg ugyanis a hollywoodi elit Oprah Winfrey beszédéről vagy a legjobb filmeknek és sorozatoknak ítélt díjakról cseverészett, az elegáns fekete öltönyt viselő színész alkalmi pincérnek állt.

Számos Twitterre feltöltött fotón látható, hogy Hanks egy tálcányi Martinivel sétálgatott a tömegben. Nem ugráltatta a személyzetet, nem szolgáltatta ki magát, hanem hétköznapi emberként szépen kivárta a sorát, majd maga szállította el az italokat.

Bár sajnos egyelőre nem derült ki, hogy kinek szolgálta fel a koktélokat, az alábbi kép nagyon úgy fest, mintha Steven Spielberg és társaságának tagjai lettek volna a „megrendelők”.

A színész és a rendező kifejezetten jó kapcsolatban vannak, több filmen is dolgoztak együtt a Ryan közlegény megmentésétől a 2010-ben leforgatott The Pacific – A hős alakulat című háborús drámáig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top