Szabadidő

Videó: kutyáknak szánt gyereküléssel biztosíthatod kedvencedet az autóban

Egy élelmes vállalkozás olyan speciális szerkezetet fejlesztett ki, amelynek segítségével a kis testű kutyák is biztonságban lehetnek autózás közben.

Sokan mindenhová magukkal viszik a kutyájukat, ez pedig autóvezetés közben komoly gondokat okozhat. Az izgő-mozgó ebek ugyanis nem feltétlenül tartják tiszteletben a KRESZ szabályait, és nem törődnek vele, ha a gazdi éppen előzést hajt végre, vagy vészfékezésre kényszerül valaki miatt, hanem ilyenkor is szívesen odabújnának kedvenc emberükhöz egy kis fülvakargatás végett. Ez azonban potenciálisan balesetveszélyes lehet, így aki nem akarja kedvenc jószágát a csomagtartóba zárni, vagy a kényelmetlenül nagy méretű hordozódobozt magával cipelni, annak más megoldás után kell néznie.

A ZuGoPet Rocketeer Pack nevű kutyaülését legfeljebb 25 font (11,3 kg) súlyú kutyák vehetik igénybe, de négyféle kisebb méretben is kapható. A spéci ülést a modernebb autók hátsó üléseihez lehet rögzíteni, nagyjából úgy, mint a gyereküléseket.

A rajta lévő kengyel kialakítása lehetővé teszi, hogy a kutyákat kényelmes pozícióban lehessen rögzíteni. Így már biztonságos lesz az utazás, azt pedig, hogy az ilyesmire mekkora igény mutatkozik, jól példázza, hogy az alábbi videót már több mint 105 millió alkalommal tekintették meg világszerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top