Szabadidő

Időjárás: csapadék nem, napsütés alig várható hétvégén

Enyhe idő lesz hétvégén, csapadék egyik nap sem várható, néha még a nap is sütni fog.

Péntek éjszaka átmenetileg északon is szakadozik, csökken a felhőzet, majd többfelé köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik, délen kevesebb lesz a felhő, de ködfoltok ott is lehetnek.

Szombaton északon többnyire erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, délen, délkeleten szakadozottabb lesz a felhőzet, ott néhány órára kisüthet a nap. Csapadék nem várható, legfeljebb a ködös helyeken alakulhat ki szitálás. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 10 fok között alakul.

Szombati maximumok – forrás: kiderul.hu

Vasárnap már közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, csapadék nem valószínű. Reggel ködfoltokra is számítani kell. A nyugati, délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5 és 11 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top