Szabadidő

Vécépapírral játszottak az utasok, mert késett a repülő

Bosszankodás helyett igazi csapatjáték lett a vécépapíros feladatból, pedig az utasoknak két órát kellett várakozniuk.

Két órát kellett várakozniuk késés miatt az easyJet egyik járatán az utasoknak, de bosszankodás helyett igazán vidám perceik voltak. Az Edinburghba tartó repülőgép a Gatwick repülőtéren vesztegelt, ám a légiutas-kísérők egy vicces játékot találtak ki.

Elővettek két tekercs vécépapírt, a feladat pedig az volt, hogy a gép két oldalán ülők minél hamarabb a repülő vége felé tekerjék le a vécépapírt anélkül, hogy elszakítanák.

A szórakoztató ötletből igazi csapatjáték lett, az utasok beszámolói szerint mindenki torkig volt a várakozással, ám amikor előkerült a vécépapír, az utasok nevettek és kiáltoztak.

Ki gondolta volta, hogy ilyen vicces is lehet egy késés?

– mondta az egyik utas. A játék nagyjából fél óráig tartott, és mindenki részt vett benne a kicsiktől az idősekig. Egy 29 éves lány azt mondta, ez volt élete legviccesebb repülése, a személyzet tagjai pedig hősök voltak.

A győztes csapatnak ingyen italt vagy rágcsálnivalót ajánlott fel az utaskísérő, bár az nem derült ki, hogy melyik csapat nyert.

Az utasokat aztán egy másik gépre irányították, amely végül 3 órás késéssel szállt fel.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top