Szabadidő

Farsangi dekoráció egyszerűen

Az óvó nénik fantáziája ugyan kimeríthetetlen, amikor farsangi ötletelésről van szó, mi azért összegyűjtöttünk pár tippet a karneváli időszakra. Farsangi dekorációs ötletek következnek, szigorúan papír alapon.

Sok-sok színes papír, ragasztó és minimális kézügyesség kell a következőkben összegyűjtött farsangi dekorációk elkészítéséhez. Ilyenkor a szülők is lelkesen besegítenek az óvodai csoportszobák, vagy akár az iskolai tantermek dekorálásába. Mindig jól jön egy új ötlet, hogy ne a tavalyi farsangi dekorációt kelljen a pincéből előkeresgélni.

Farsangi bohócos dekoráció

A bohóc vitathatatlanul az egyik alapdarabja a farsangi motívumoknak, jó, ha feltűnik egy-kettő a terem falán vagy a kis asztalokon. Ez a három variáció pedig a gyerekekkel közösen is elkészíthető, jó elfoglaltság akár egész délelőttre.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Farsangi girlandok                 

Látványos, mégis egészen egyszerű elkészíteni a mennyezetről leomló színes girlandokat. Krepp-papír segítségével csak egy mozdulat és kész a színes farsangi függöny. Persze az origamizás szerelmesei is kiélhetik magukat a farsangi dekoráció elkészítésekor: hajtogassunk sok, kis színes madárkát, egymás fölé akasztva őket, elkészíthetjük a tetszetős dekorációt.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top