Szabadidő

Kiszedték a legszexibb emelést, de így is erotikus kűrt futottak a kanadai műkorcsolyázók

Most már csak azt szeretnénk tudni, hogy milyen lehetett az az emelés, amit az Olimpia zsűrije előtt nem mertek bemutatni.

A tavaly világbajnok kanadai páros, Tessa Virtue és Scott Moir koreográfiája, előre is bocsánat, de megolvasztotta a jeget a téli olimpián. A műkorcsolyázó páros a Moulin Rouge zenéjére készült koreográfiájából direkt kiszedtek egy erotikus emelést, nehogy a pontozó zsűri kiakadjon rajta, de még így is maradtak szexi emelések bőven. A kanadai 206,7 pontja egyéni legjobbjuk és világrekord is egyben, és téli olimpiai aranyat ért. A holland Eurosport oldalán lehet megnézni a kűrt:

Sokan azt gondolják, hogy Tessa és Scott házasok, pedig egyáltalán nem erről van szó. Egy interjúban azt mondták, hogy ha azt gondolják róluk az emberek, hogy ők egy pár, akkor nagyon jól végzik a munkájukat, hiszen a műkorcsolyázás a történetmesélésről is szól. Tessa 7 éves volt, Scott pedig 9 éves, amikor először találkoztak, azóta korcsolyáznak együtt. Szerintük inkább ezt láthatják rajtuk a rajongóik.

Young Tessa and Scott! (credit to Tessa's Twitter)

A post shared by Tessa Virtue & Scott Moir (@virtueandmoir) on

Van közös Instagram-oldaluk, onnan válogattunk még néhány közös fotót nektek:

Moulin Rouge 📷: Robert Cianflone

A post shared by Tessa Virtue & Scott Moir (@virtueandmoir) on

old practice photo x

A post shared by Tessa Virtue & Scott Moir (@virtueandmoir) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top