Szabadidő

Falba szorult oposszum rémítette halálra a családot

Szegény oposszum elég bizarr látványt nyújtott.

Képzeld el, hogy hajnali 2-kor arra ébredsz, hogy életed párja azt suttogja a füledbe: egy oposszum szorult a konyhafalba! Jo Stevens, a melbourne-i édesanya sem hitt a fülének, és joggal feltételezte, hogy férje félrebeszél. Végül mégis kiverte az álmot a szeméből, és elindult megnézni, miről van szó.

A falba szorult oposszum márpedig ott volt, és legalább olyan bizarrul festett, mint ahogy hangzott. Trófeakánt állt ki a felsőteste a falból, csak a kitömött állatokkal ellentétben ő nagyon is életben volt – és borzasztóan szenvedett. 

A család épp egy házfelújítás közepén tartott, ezért voltak lyukak a konyhafalon. Az oposszum pedig az egyik ilyenbe ragadt bele, és minden erőfeszítése kevésnek bizonyult, hogy kiszabadítsa hátsó felét. Kezdetben a házaspár is kétségbe esett, de fél óra megfeszült munka után sikerült annyira kitágítani a lyukat, hogy az állat kiszabadulhasson. Azóta nyomát sem látták, és a többi oposszum is messze elkerüli a házukat.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top