Szabadidő

Kutyája halála után tyúkkal vigasztalódik a gazdi – a net imádja őket

Dave azután fogadta örökbe Sammit, hogy el kellett altatni 17 éves kutyáját, Cortot. A csirkének ma már saját Instagram-oldala van.

„Miután Cort meghalt, egyedül maradtam. Szerettem volna egy négylábú társat magam mellé, de azt is tudtam, hogy olyan kutyát, mint ő, csak nehezen fogok találni. Nehéz ezt szavakba önteni, de különleges kapcsolat volt a mienk” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak Dave Cox, majd hozzátette, mivel egy másik kutyára még nem volt kész, más házi kedvenc után nézett.

Sammi needs her Coffee too ☕️ WATCH VIDEO in Bio #chickenofthesea #beachchicken #morningcoffee #imnotawakeyet @starbucks

Sammi (@sammichicken) által megosztott bejegyzés,

„Csak az az egy volt biztos, hogy különlegesnek kell lennie, amilyen Cort is volt.” A Floridában élő férfi bevallja, fogalma sincs, miért épp egy szárnyasra esett a választása, de ma már egyáltalán nem bánja, hogy így alakult a dolog. „Tavaly márciusban hirtelen ötlettől vezérelve bementem egy kisállatboltba, és egy háromnapos csibével jöttem haza.”

A gazdi először nem akarta, hogy Sammi a lakásban éljen, de hamar megenyhült: azóta szinte minden percüket együtt töltik, sőt Dave még tréningezi is szárnyas barátját. „Egyszer csak feltűnt, hogy Sammi mindenhova jön velem. Azóta meg sem próbálom itthon hagyni. Még a tengerpartra is velem jön, mert mint kiderült, imád úszni.”

See, I really am the Chicken of the Sea! ➡️ #chickenofthesea #beachchicken #beachchick #beachlife #saltlife #lovefl

Sammi (@sammichicken) által megosztott bejegyzés,

Mióta csak magához vette, Dave-et több százan állították már meg, hogy fotózkodhassanak kedvencével. „Sammi teljesen más, mint Cort volt. Amikor hazamész egy kutyához, ő úgy üdvözöl, hogy rád ugrik, és arcon nyal. Sammi nem csinál semmi ilyesmit, mégis látod rajta, hogy boldog.” Dave szerint a tyúk felismeri a hangját és az arcát is, és szerinte ez a rengeteg törődésnek köszönhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top