Szabadidő

A szexi külső is szupererő?

Chris Evans, Robert Downey Jr., Christan Bale és Chris Hemsworth: mind sármos színészek, akik a filmvásznon a világ megmentéséért küzdenek, szexi szuperhősök bőrébe bújva. A Marvel és a DC Comics sztárjai a nőket is levették a lábukról, így már nem csak a képregény-fanatikusok örülnek az újabb és újabb filmadaptációknak. Összeállításunkból megtudhatod, hogy ha a szexi külső szupererő lenne, nálunk ki lenne a befutó.

Az ausztrál Chris Hemsworth számára egy Marvel-képregény hozta meg a sikert, amikor 2011-ben Thor szerepében tűnt fel a filmvásznon. Viking istenként többször is megcsodálhattuk, a karakter pedig komoly szerepet kapott az AXN csatornán szombat este 21.00-tól látható Bosszúállók című filmben, na meg persze a Thor második  és harmadik részében is. Chris kiegyensúlyozott házasságban él a részben magyar származású Elsa Pataky spanyol színésznővel, akitől három gyermeke is született. Öccse, Liam Hemsworth magánélete azonban nem mondható ilyen nyugodtnak. Liam párja ugyanis a népszerű énekesnő, Miley Cyrus, akinek 2012-ben megkérte kezét, majd egy évvel később felbontották a jegyességüket, 2016-tól viszont ismét egy párként emlegetik őket.

Chris Hemsworth és felesége, a részben magyar származású Elsa Pataky (Fotó: Getty Images)

Chris Evans 2011-ben bújt először Amerika Kapitány bőrébe, majd később számos további Marvel-alkotásban kapott szerepet. Számtalan filmben alakult át Steve Rogersként Amerika Kapitánnyá, hogy megvédje a világot, és ezzel számos nőt levett a lábáról. A szingli sztár jelenleg csak a munkájának él, azonban a nemrég nyilvánosságra került hírek szerint a Bosszúállók 4. része lesz az utolsó, amiben feltűnik majd.

Chris Evanst Amerika Kapitányként ismerhette meg a világ (Fotó: Getty Images)

Robert Downey Jr. 2008-ban vette fel először páncélját. A Vasember bőrébe bújva társaival számtalanszor mentették meg a világot. Robert Tony Starkként egy szerethető, de kicsit pökhendi figura (na jó, nagyon!), aki sármjával és hihetetlen erejével a nők imádatát is elnyeri. Chris Evanshez hasonlóan Robert Downey Jr. is a Bosszúállók 4. részében ölti magára utoljára a szuperhősjelmezt.

Robert Downey Jr.-t kis híján maga alá temette Hollywood, de legyőzte a démonait, és a világ élvonalába küzdötte magát (Fotó: Getty Images)

A sármos Christian Bale a DC Comics által készült Batman-filmek milliárdos főszereplőjeként Gotham Cityt próbálja megvédeni az alvilágtól. A szexi sztár olyan produkciókban szerepelt még, mint A sötét lovag, a Terminátor – Salvation vagy éppen A sötét lovag: Felemelkedés, amit 2012-es bemutatója óta képtelen megnézni a színész. Christian egy podcastban beszélt arról, hogy az Aurorában történt tragédia után képtelen lenne elvonatkoztatni az ott történtektől.

Christian Bale mostanában picit el van hízva, de a színész simán ledob vagy felszed 15-20 kilót is egy-egy szerepért (Fotó: Getty Images)

Kevesen tudják, hogy Henry Cavill az első nem amerikai születésű színész, aki Superman bőrébe bújhatott. A tehetséges és sármos sztár először 2011-ben kapta meg Clark Kent, azaz Superman szerepét, majd 2016-ban tért vissza a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben, ami bár nem hozta meg az áttörő sikert, mégis úton van a következő része. A legújabb film, Az igazság ligája forgatásán sem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis Henry bajusza súlyos dollárokba került a készítőknek.

Bár Supermanként nem hord bajuszt, Henry Cavillnek ez is jól áll (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top