Döglött patkánnyal kapta vissza az eltűnt bőröndjét

nlc | 2018. Április 27.
Érezték, hogy valami bűzlik.

Az arkansasi Cannon család az édesapa üzleti útját közös vakációvá egészítette ki, melyet Európában töltöttek.

Vakációjuk azonban rögtön egy problémával indult, mivel a Fayetteville-ből Chicagóba tartó járatukat törölték, aminek az lett az eredménye, hogy Chicagóban megtudták: a csatlakozásukat sajnos ilyen módon lekésték. Ezért kénytelenek voltak egyik eredeti úti céljukat, Németországot kihagyva egyenesen Brüsszelben landolni, és onnan autóval továbbhaladni végső úti céljuk, a franciaországi Lille felé.

Mindez azonban eltörpül ahhoz képest, ami a csomagjaikkal történt. Miután a légitársaság öt napra elveszítette, a csomagjaikat csak a hazarepülésük előtt nem sokkal kapták kézhez. Amikor a bőrönddel együtt hazatértek Arkansasbe, rögtön az ügyfélszolgálatra mentek, panaszolva, hogy valami iszonyatosan büdös a bőröndben – Merry Cannon szó szerint úgy fogalmazott, hogy „dögszaga” van a táskának.

Fotó: Facebook/Merry Stuhlsatz Cannon

Amikor hazaértek, rögtön a verandára vitték a táskát, annyira büdös volt. Ekkor derült ki, hogy Merry nem tévedett nagyot, amikor dögszagra panaszkodott, ugyanis tényleg egy döglött patkányt talált a ruháik között.

A légitársaság végül 1600 dollár kártérítést ítélt meg a családnak, ami a nemzetközi utazások alkalmával kifizethető maximális összeg – annak ellenére is, hogy a bőrönd és a benne lévő dolgok több mint háromezer dollárt értek.”

Forrás: The Sun

Kiemelt képünk: Getty Images

Exit mobile version