nlc.hu
Szabadidő

Kényelem a repülőgépen

Így lesz sokkal kényelmesebb az ülés a repülőn – és egy filléredbe sem kerül

Egy TiKTok-videóból megismertük azt a hacket, amivel kényelmesebbé válhat a repülőn való utazás.

A repülőgépülések köztudottan a legkényelmetlenebbek közé tartoznak, különösen a hosszú utakon. Egy tiktokker és törzsutas azonban elárulta, hogy egyszerűen egy sál segítségével sokkal kényelmesebbé teszi a repülést.

Az @wandering__around néven ismert utazó megmutatta, hogyan készít rögtönzött lábtámaszt, ami állítása szerint még az elalvásban is segít neki. A videón látható, ahogy a sálat az előtte lévő ülésen lévő tálcára köti, hagyja, hogy lelógjon és lábtámaszként funkcionáljon.

@wandering__around Longhaul Flight Hack!! ✈️ https://instagram.com/wandering__around_?igshid=ZDdkNTZiNTM= . #sleep #traveltips #flighttipsandtricks #flightcomfort @Wandering Around ♬ original sound - Wandering Around

A nő így nyilatkozott: „Ez az én hosszú repülőútra való hackem. Köss egy nagy csomót egy sál vagy könnyű takaró mindkét végére. Nyisd le a tálcát, és helyezd a csomókat kívülre, majd zárd fel. Tedd fel a lábad és lazíts. Ez szuper kényelmes volt nekem alváshoz is, és még egyetlen járaton sem kértek meg, hogy vegyem le felszálláskor vagy leszálláskor.”

A videót több mint kétmillióan látták, de az emberek nem voltak meggyőződve arról, hogy ez jó ötlet lenne. Többen aggódtak amiatt, hogy milyen hatással lehet az előttük ülő emberre. Mások azonban úgy gondolták, hogy ez egy zseniális hack.

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top