nlc.hu
Utazás

Hátradöntött ülés miatt áll bosszút a nő a repülőn

Bosszú a repülőn: inkább ne döntsd hátra az ülésedet!

Egy törzsutas nemrég bevallotta, hogyan áll bosszút azokon az utastársain, akik túlságosan hátradöntik ülésüket a repülőgépen.

A Nova ausztrál rádió műsorában egy betelefonáló nő elárulta, hogyan reagál azokra az utasokra, akik megzavarják kényelmes utazását a repülőn azzal, hogy túlságosan hátradöntik az ülésüket.

„Amikor turistaosztályon repülsz, és az előttem ülő személy nagyon tapintatlan, és teljesen hátradönti a székét, akkor a légkondícionáló szellőzőnyílásait az arcára fordítom, és teljesen feltekerem” – mondta el a gonosz trükköt a nő. Amikor ez történik, a fekvő utasnak két út áll rendelkezésére, hogy megoldja a problémát: vagy elszenvedi a jeges légáramlatot, vagy visszahelyezi az ülését függőleges helyzetbe.

A műsorvezetők teljesen elájultak ettől a kissé agresszív trükktől, mondván, hogy a betelefonáló igazán „kitett magáért” a bosszú okos, mégis hatásos módszerével. A műsort követően a TikTokon terjedtek el a beszélgetésről készült felvételek. Rengeteg felhasználó özönlött a kommentekbe, hogy megtapsolják a nők zseniális repülőgép-hackjét.

Az egyik felhasználó megosztotta a saját fekvőüléses horrortörténetét: „A leggorombább emberek ültek előttünk egy nemzetközi járaton. Amikor vacsoraidő jött, az előttem ülő srácot megkérték, hogy állítsa függőlegesbe az ülését, hogy a párom tudjon enni. Erre a válasza az volt, hogy »Nem érdekel, tőlem aztán az öléből is ehet a mögöttem ülő fickó.«”

Nem mindenki gondolta azonban úgy, hogy a telefonáló módszereire szükség van. Egy TikTok-felhasználó kommentálta: „Ha mindkét ember hátradől, a köztük lévő távolság pontosan ugyanolyan marad. Különben is, csak úgy két centit dőlnek hátra!” Egy másik pedig így írta le a véleményét: „Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Miért lenne tapintatlan az, aki hátradönti az ülését? Ha fizetsz az ülésért, akkor fizetsz az összes funkcióért is.” Egy másik felhasználó egyetértett ezzel, és azt írta: „Kizárt, hogy az egész repülőutat függőleges helyzetben fogom végigutazni.”

Via; Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top