nlc.hu
Utazás

Eltakarta a mögötte ülő utas kijelzőjét a repülőn

Tapló utas miatt nem tudott filmet nézni a repülőn

Teljesen kitakarta az ülésbe épített kijelzőt az utas a repülőn.
Ülések egy utasszálító repülőn

Könyvet lehetne írni a repülőn utazók idegesítő megnyilvánulásairól, az egyik fejezet pedig arról szólhatna, hogyan szúrnak ki egyesek a mögöttük ülőkkel. Most egy újabb változatot kaptak lencsevégre.

A Redditen közzétett fotón az látszik, hogy az utas egy fekete üléshuzatszerű dolgot terített a székére, ami biztos nagyon higiénikus, csak éppen eltakarja az ülés hátuljába épített LCD-kijelző több mint felét.

Azt hiszem, ezen a járaton nem fog mozizni a feleségem

– írta a posztoló a fotóhoz.

A kommentelők fel voltak háborodva az utas nemtörődömségén. Volt, aki azt tanácsolta, hogy a nő fejére kellett volna visszahúzni az üléshuzatot. Más azt nem értette, hogy az utasnak miért nem esett le, hogy ha az előtte lévő ülésben van kijelző, akkor bizonyára a többiben is.

Nem azért, hogy tippeket adjunk, de a klasszikus repülős kiszúrás az, amikor egy nő az ülése mögött lelógatja a haját, ami ha elég hosszú, akár a mögötte helyet foglaló utas tálcájáig is elérhet. Csak aztán nehogy valaki rágót ragasszon bele.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Suhyeon Choi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top