nlc.hu
Utazás

Nagy vitát okozott egy repülőn utazó nő haja

A hajával dühítette fel az utastársát a repülőn ülő nő

Leoltották a kommentelők a posztolót, akit zavart egy nő haja a repülőn.
Ülések egy repülőgépen

A repülőgépeken gyakran előfordul, hogy egy idegesítő utas miatt kínszenvedés az utazás. A Redditen egy dashb0y nevű felhasználó is egy ilyen esetet osztott meg, de nagy vita kerekedett belőle. 

Az utas azon akadt ki, hogy az előtte ülő nő az ülésen átvetette a hosszú haját, ami így előtte lógott, és majdnem beleért a tálcán lévő képernyőbe.

Ezt láttam a háromórás repülőút nagy részében

– írta a képhez a posztoló.

A kommentelők többsége azonban hamar leoltotta, mondván, ilyen nagyon gyakran előfordul, valóban kellemetlen, de teljesen fölösleges ebből ekkora ügyet csinálni. Nem kell megsértődni, és megszégyeníteni a másik utast.

Abban is viszonylagos egyetértés mutatkozott, hogy mi lett volna a megoldás: udvariasan szólni a nőnek, hogy igazítsa meg a haját. Az esetek 99 százalékában elnézést kért volna, és megteszi, amit az utas kért.

Általában csak megkopogtatom a vállukat, és azt mondom: »Elnézést, nagyon szép a hajad, de nem szeretném, ha beleakadna a tálcába vagy az ülésbe. Valószínűleg arrébb kellene tenned.« Ennyi az egész, és eddig minden alkalommal bevált

– tanácsolta egy rendszeresen repülővel utazó kommentelő.

A hátravetett haj visszatérő probléma a repülőkön, volt, aki elég csúnyán megjárta, mert bosszúból rágót ragasztott a hajába a mögötte ülő utas. 

(Mirror)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Omar Prestwich)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top