nlc.hu
Szabadidő

Rágót ragasztott a tapló utas hajába a repülőn

Bosszú a repülőn: titokban rágógumit ragasztott a tapló utas hajába

Egy nő szándékosan eltakarta a hajával a mögötte ülő utas képernyőjét, de a másik nem hagyta annyiban a dolgot, válogatott dolgokat ragasztott a hajába.
Rágógumit ragasztott az utas hajába

A repülőkön elfordulnak nézeteltérések az utasok között, gyakori konfliktusforrás, ha valaki másokra fittyet hányva terpeszkedik az ülésen, vagy gátlástalanul elfoglalja a közös karfát. Egy most közzétett videó azonban minden szempontból túltesz a megszokott minibalhékon.

Egy Janelle Elise Flom nevű felhasználó a TikTokra posztolta a videót, amelyben az látszik, hogy az egyik női utas az ülés támlája mögé igazítja a hosszú haját. Ez alaposan felbosszantja a mögötte ülő utast, mert a hajzuhatag totál kitakarja az ülésbe épített tévét.

A hátul ülő nő nem hagyja annyiban a dolgot, és kicsinyes bosszút eszelt ki a másik nő ellen: rágógumit és nyalókát ragaszt a hajába, amit tovább fokoz azzal, hogy belemártja a tincseket a kávéjába.

A videót cikkünk megírásakor majdnem 100 milliószor látták, de sokaknak gyanús az eset. Úgy gondolják, hogy az egész jelenet megrendezett, a nő pedig parókát viselt. Mi is ezen az állásponton vagyunk, mert kizárt dolog, hogy valaki ne vegye észre, hogy ilyen feltűnően ragacsos dolgokat pakolnak a hajába.

Talán az a legárulkodóbb rész, amikor az elöl ülő nő újra és újra hátraveti a haját, a mögötte lévő nő pedig rendre visszahajítja. Arról nem is beszélve, hogy a képsorok alapján lett volna máshol is szabad hely a repülőn, főleg a koronavírus-járvány idején.

De akár valódi, akár megrendezett a jelenet, egy dolgot megtanít: ne legyünk taplók a repülőn (sem), és hagyjunk élni másokat.

(Kiemelt kép: TikTok/janelleelise)

Így tüntesd el a rágómaradványokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top