nlc.hu
Otthon

Rágó eltávolítása a hajból

Rágó ragadt a lánya hajába, meglepő dologgal szedte ki az anya

A rágógumi minden anya rémálma, pláne ha a gyerek hajába ragad. De van egy meglepő étel, ami segíthet az eltávolításban.
Rágógumit fúj egy lány

Marnie Pollock kisebb sokkot kapott, amikor meglátta, hogy a hároméves kislánya hajába egy jókora darab rágógumi ragadt. Végigpörgette magában a lehetséges megoldásokat, és az is megfordult a fejében, hogy le kell vágni Aria haját.

Ám még mielőtt cselekedett volna az ausztrál anya, körbekérdezett a Facebookon, hogyan távolítsa el a rágógumit. Elárasztották a tippekkel, és többen azt ajánlották neki, hogy kenjen mogyoróvajat a lánya hajára.

Marnie hitetlenkedve, de nekilátott a műveletnek: rákent vagy két kanálnyit a mogyoróvajból a lánya hajára, várt pár percet, majd egy normál fésűvel finoman elkezdte kifésülni a tincseket.

Csodálkozva látta, hogy Aria mogyoróvajban tocsogó hajából kijött a rágógumi, ráadásul gyorsnak és hatásosnak bizonyult a módszer. A titok egyébként abban rejlik, hogy a mogyoróvajban lévő zsíros olajak fellazítják a rágó anyagát, így jóval könnyebb eltávolítani.

(Sun)

Olvass még szuper háztartási trükkökről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top