nlc.hu
Utazás

Ilyen, amikor egy terpeszkedő ember ül melléd

Így tette tönkre egy nő utazását a terpeszkedő férfi

Egy nő arról írt, hogy egy utastársa mennyire megkeserítette számára a repülést.

Egy női utas azt állította, hogy a mellette ülő elviselhetetlenné tette a repülést, miután lehajtotta a kartámlát. A nő a Redditen osztotta meg történetét, remélve, hogy kap némi együttérzést, ám nem mindenki állt mellé.

Repülőgép fedélzete utasokkal

Illusztráció: Getty Images

„Repültem tegnap, és egy fiatal felnőtt férfi került mellém a középső ülésen (én pedig a folyosó mellett ültem)” – kezdte, majd leírta, hogy a férfi, amint leült, felhúzta az kartámlát a saját ülése és az övé között, majd leült. A nő szerint innentől váltak feszültté a dolgok, mivel a férfi igényt tartott a plusz helyre, ami a testük között képződött. „Aztán kivett egy könyvet a hátizsákjából, hátrahajtotta az ülését… és szétterpesztette a térdeit, miközben a lábfejét egy másik nő széke alá tolta” – mesélte a nő, aki próbálta megtartani magának a helyét, nem sok sikerrel. Végül rászólt a férfira, aki ugyan behúzta a lábait, de a térdeit továbbra is széttárva hagyta.

A nő így fejezte be a bejegyzését: „Nő vagyok, és könnyedén beférek egy normál repülőgépülésbe anélkül, hogy másokba belekötnék.”

Számos redditor egyetértett a nővel, és megosztotta saját tapasztalatait a hasonló utazásokról.

„A feleségem azt mondta, hogy ez mindig megtörténik, amikor egyedül repül a munkája miatt. A pasik szemétládák” – írta egy férfi.

De nem mindenki volt ugyanezen a véleményen, egyesek szerint a nő túlreagálta a dolgot, és „Karen”-nek bélyegezték.

Valaki azt írta: „Tudod, egy igazán nagyszerű országban élsz, ahol az emberek panaszkodnak egy fickó természetes testtartásán, egy több millió dolláros repülőgépen, lol.”

„Várjatok, amíg rájön, hogy fizetnie kell a Pinot grigióért! Ó, a borzalom!” – írta valaki más.

Nem ő az első nő, akit zavarnak a terpeszkedő férfiak, egy joghallgató  2018-ban egyszerűen megelégelte a terpeszkedő férfiak látványát, és úgy döntött, móresre tanítja őket. A terpesztő férfiak ölébe vízzel kevert hipót öntött és videóra is vette a bosszúhadjáratát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top