nlc.hu
Utazás

A mögötte ülő utas csikizte a lábát a repülőn

Valami csikizte a bokáját a repülőn, kiderült, hogy a mögötte ülő utas lábfeje az

A nő tiktokon osztott meg egy videót az esetről.
Egy fiatal fiú néz ki a repülő ablakán

Mintha a stresszes biztonsági sorok, a síró csecsemők és a fedélzeti mosdók általános állapota nem lenne elég – úgy tűnik, most már attól is tartanunk kell, hogy mások meztelen lábszárai behatolnak a személyes terünkbe a repülőgépeken – derül ki a LadBible cikkéből.

Egy szerencsétlen utazó, Tivona, aki a TikTok-on a @teatinz nevet használja, 138,5 ezer követőjével osztotta meg legújabb repülőgépes drámáját, ami elég nagy visszhangot váltott ki az interneten.

A rövid klipben látható, ahogy a nő láthatóan szóhoz sem jutott a bizarr találkozástól, amikor a mögötte ülő utas valahogyan egészen az ülése alá nyújtotta ki a meztelen lábfejeit, hogy azok aztán a másik oldalon előbukkanjanak.

@teatinz

no way people actually do this im flabbergasted

♬ drama effect background - Not Me

A videóhoz csatolt szövegben ez állt: „Éreztem, hogy valami csiklandozza a lábam”.

Tivona azt is megjegyezte, hogy a rejtélyes láb “hideg” volt, illetve elgondolkozott azon, hogy mennyire messze kell nyújtania a lábát valakinek ahhoz, hogy átérjén az előtte lévő ülés alatt.

A videó nagyot ment a közösségi oldalon és az embereknek természetesen meg is volt róla a véleménye.

„Ez lesz az új félelmem” – írta valaki.  „Nem is tudom, mit gondolnak az ilyen emberek, nem otthon vannak” – tette hozzá egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top